За Мен

Здравейте, скъпи бъдещи Младоженци, родители, кумове, приятели и приятелки!

Казвам се Неда и нямам търпение да се запозная с всички Вас!

Ето я и моята история:

Родена съм и съм израснала в красивия град Пловдив. След като завърших ЕГ „Пловдив“ с немски език реших да се отправя към Германия и да завърша Право в Лайпцигския Университет. Това начинание ми отне има-няма седем години и ето че през лятото на 2016-та година най-сетне намерих пътя обратно към Родината. Пристигнах тук с много широка усмивка и сърце пълно с щастие от това, че най-сетне мога да бъда у дома и да започна същинската част от живота си сред близки и приятели. След като бях завършила право реших, че най-логичната стъпка ще бъде да сбъдна мечтата си и да стана Сватбен Агент.

Истината е, че през всичките ми години прекарани в чужбина, а всъщност и през целия ми смислен живот винаги съм мечтала за професия с която да правя хората щастливи. Винаги, когато е трябвало да чета тежки кодекси съм си казвала, „де да можех да прекарам живота си правейки нещо което истински ме вълнува“. И така се роди идеята да създам моя собствена агенция с името One plus One weddings Ltd. и да се занимавам с единственото нещо, което винаги ме е карало да се чувствам страхотно, а именно – сватбите.

Знам, че много момичета мечтаят от малки за този вълшебен ден, други не са мечтали чак толкова, но също искат да имат един такъв прекрасен ден, в който да празнуват любовта си с всичките си близки и приятели. Моята най-голяма мотивация е да видя усмивките на лицата Ви след като мине всичката еуфория и да знам, че всичко е било по-хубаво дори от мечтите Ви. За мен е важно да съпроводя и координирам всяка стъпка от подготовката на Вашия сватбен ден, за да се погрижа за Вашето добро настроение, лишено от каквито и да е грижи и тревоги!

Доверете ми се и бъдете сигурни, че през цялото време до сватбата и в самия сватбен ден аз ще бъда Ваш верен помощник, съмишленик и най-вече приятел, за когото Вашите желания ще бъдат закон!